VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

De historische moestuin is de afgelopen jaren deels al gerestaureerd en met behulp van een enthousiaste groep vrijwilligers in gebruik genomen. De oude kas is hersteld en wordt gebruikt voor het opkweken van groenten. Ook het spalierhek is weer in oude luister hersteld. Daarnaast is er een plan voor de inrichting van de moestuin gemaakt, zoals deze rond 1900 werd gebruikt en deels al ingevuld. Met enorm veel enthousiasme zijn vrijwilligers hiermee onder de bezielende leiding van Chris van Tongeren wekelijks mee bezig. Het herstellen en onderhouden van de moestuin is een enorme klus en wij kunnen dat niet alleen.


 

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen met zaaien, wieden, telen, oogsten. Ook als je geen ervaring hebt, maar graag buiten in de natuur bezig bent met gezellige collega vrijwilligers, ben je van harte welkom!

 

Als vrijwilliger ben je nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van de moestuin en ga je geregeld naar huis met een heerlijke tas vol producten van het land! Ook kun je als vrijwilliger hulp bieden aan de jaarlijkse open monumentendag of de open tuinendag.

 

Meer informatie – Wilt u meer informatie of heeft u interesse neem dan contact op met Chris van Tongeren tel. 06.5579 3456 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.